• Намалена цена
  • Ново
Централна Пневматичен Компресор, Централна Пневматичен Инструмент резервни Части Външна Резба Въздушна Помпа Аксесоари за Областта на въздушните Компресори за н

Централна Пневматичен Компресор, Централна Пневматичен Инструмент резервни Части Външна Резба Въздушна Помпа Аксесоари

 
BGN 40.96

Наличност
Налично за поръчка

Смогите да се свързва с манометром налягане на компресора, защитен клапан, превключвател наредба клапан, etc., лесен за подмяна.6‑спиране конструкция има по-широк обхват на прилагането и лесна за демонтаж и монтаж.Изработен от чугун, притежава устойчивост на топлина и устойчивост на корозия, а също така може да се използва в различни среди.Със стандартен интерфейс за външни резби, 32mm, съединение плътно загерметизировано и не се случи изтичане.Този 6 - ходова скоба често се използва за свързване на абитуриентски отвори на помпата и е практичен аксесоар за компресори.Функция : 1. Този 6 - ходова скоба често се използва за свързване на абитуриентски отвори на помпата и е практичен аксесоар за компресори.2. Изработен от чугун, огнеупорни и коррозионностойкий, и може да се използва в различни среди.3. Със стандартен интерфейс за външни резби, 32mm, съединение плътно загерметизировано и не се случи изтичане.4. Конструкция 6 пътища има и по-широка гама от приложения и лесна за демонтаж и монтаж.5. Смогите да се свързва с манометром налягане на компресора, защитен клапан, превключвател наредба клапан, etc., лесен за подмяна.Параметри : Тип на продукта : компресор преминете bracketМатериал : чугун Режим с : пневматичен Определяне : Обикновено използваните аксесоари в областта на компресори Осъществяване списък : 1 xair компресор преминете bracket Забележка : При инсталиране не скручивайте и дърворезба повече от 3 оборота, за да се избегне увреждане на аксесоари, причинени от прекомерно скручиванием.


Декларирани характеристики

Item Type:
compressor switch bracket
Material:
Cast iron
Drive Mode:
Pneumatic
Purpose:
Commonly used accessories in the field of compressors
Package List:
1 xAir Compressor Switch Bracket :
When installing, do not twist the thread more than 3 turns to avoid damage to the accessories caused by over‑twisting. :

Добавки за продукти