• Намалена цена
  • Ново
Анти‑Укачивание Гривна, Многократно Пътуване Укачивание Гривна 2x1, 2 инча Укачивание Гривна за Пътуване и морска болест(жълт)

Анти‑Укачивание Гривна, Многократно Пътуване Укачивание Гривна 2x1, 2 инча Укачивание Гривна за Пътуване и морска

 
BGN 78.16

Наличност
Налично за поръчка

Облекчава гадене и повръщане по време на автомобилния, морския и въздушния транспорт, е с висока ефективност и ви позволява да се чувствате комфортно.Не само подходящ за хора от всички възрасти, но може да се носи непрекъснато и се използва в съответствие с вашите изисквания.Няма странични ефекти, лесна, безопасна и естествена технология точков масаж е доказала своята ефективност за облекчаване на дискомфорта.За ефективно облекчаване на всички форми на пътувания и морска болест.Носете преди или по време на пътуване, като се използва принципа на точков масаж, за да се улесни укачивание и гадене.Функция : 1. Носете преди или по време на пътуване, като се използва принципа на точков масаж, за да се улесни укачивание и гадене.2. Не само подходящ за хора от всички възрасти, но може да се носи непрекъснато и се използва многократно за да отговори на вашите изисквания.3. Липсата на странични ефекти, лесна, безопасна и естествена технология точков масаж е доказала своята ефективност за облекчаване на дискомфорта.4. Облекчава гадене и повръщане по време на автомобилния, морския и въздушния транспорт, висока ефективност и ви кара да се чувствате комфортно.5. Намаляване на гадене, за да можете да се наслаждавате на пътуването.За ефективно облекчаване на всички форми на пътувания и морска болест.Как да използвате : Поставете вътрешна три пръста на китката два сухожилията , кръгъл бутон надолу, лявата и дясната ръка може да се носи едновременно, за да произведат ефект.При носенето натиснете кръг бутона в продължение на 1-2 минути, ефектът ще бъде по-добре.Спецификация : Тип елемент : Облекчаване на гадене WristbandМатериал : полиуретанфункция : Воздействуйте на вътрешна ставите на китката на човешкото тяло, за бързо постигане на превенция, облекчаване на виене на свят, гадене и повръщане, причинени от кораб, самолет и други симптоми на дискомфорт Размер : прибл. 5 x 3 см / 2 x 1.2 инча (разтеглива) Списък на пакетите : 2 x Гадене Облекчение Гривна.


Декларирани характеристики

Item Type:
Nausea Relief Wristband
Material:
Polyurethane
Function:
Act on the internal joints of the wrist of the human body to quickly achieve prevention, relieve the dizziness, nausea and vomiting caused by the ship, aircraft and other discomfort symptoms :
Size:
Approx. 5 x 3cm / 2 x 1.2in (Stretchable)
Package List:
2 x Nausea Relief Wristband :

Добавки за продукти