• Намалена цена
  • Ново
190 бр./лот SMD диод Асорти Комплект 19value*10 Бр. 30~100 В Диод Комплект за Ремонт и Изследвания SS34 SS36 SS210 SS16 SS24 SS12 SS14 SS26

190 бр./лот SMD диод Асорти Комплект 19value*10 Бр. 30~100 В Диод Комплект за Ремонт и Изследвания SS34 SS36 SS210

 
BGN 12.40

Наличност
Налично за поръчка

190 бр./лот SMD диод асорти комплект 19 стойност*10 бр. 30~100 В диод Комплект за Ремонт и изследвания SS34 SS36 SS210 SS16 SS24 SS12 SS14 SS26. 190 бр./лот SMD диод асорти комплект 19 стойност*10 бр. 30~100 В диод комплект за Ремонт и изследвания SS34 SS36 SS210 SS16 SS24 SS12 SS14 SS26.


Декларирани характеристики

Добавки за продукти